Christa geslaagd als opvoedcoach

Christa geslaagd als opvoedcoach.

Diploma opvoedcoach

Tijdens mijn werk als gastouder sinds 1995 wordt ik steeds vaker benaderd door ouders met opvoed vragen. Van eenvoudige vragen tot meer complexere vragen. Ik vind het een uitdaging om samen met de ouders opzoek te gaan naar de antwoorden op deze vragen, en een zo optimaal mogelijke oplossing te vinden.

Om dit op een professionele manier te kunnen ondersteunen heb ik de opleiding gedaan tot opvoedcoach en deze op 09 september 2017 succesvol afgerond.

Met deze opleiding en mijn ruim20 jaar opvoedkundige ervaring als gastouder weet ik dat ik een toegevoegde waarde ben voor ouders met opvoedkundige vragen of uitdagingen.

In mijn dagelijkse werk als gastouder ben ik bezig met het motiveren en stimuleren van ontwikkelingen bij de kinderen in mijn opvang. Ik vind het dan ook een mooie uitdaging om ouders te helpen bij de opvoedkundige uitdagingen van hun kinderen thuis.

Vanaf januari 2018 zal ik twee dagen per week werkzaam zijn als opvoed coach en drie dagen per week als gastouder.